Poletni tematski tabori za učence

Zveza prijateljev mladine Maribor v času poletnih počitnic pripravlja tabore za nadarjene učence in dijake, ki jih bodo izvajali v Poreču, na Pohorju in v Marburgu.

Tabori so odlična priložnost, da mladi preživijo počitnice na drugačen način. Poleg vsebine tabora, bo poskrbljeno tudi za obilo počitniške zabave (kopanje, ogledi, sprehodi, zabavna druženja in še veliko več). Taborov se lahko udeležijo tudi učenci, ki niso prepoznani kot nadarjeni učeni, a ne morejo uveljavljati subvencije.

TABORI, KI JIH PRIPRAVLJAJO:

TABOR OŠ/SŠ* Starost TERMIN LOKACIJA CENA
KREATIVNA ANGLEŠČINA 5. – 9. razred 29. 6. – 4. 7. 2018 POREČ 190,00 €
NEMŠČINA* OŠ in SŠ** od 12. – 16. let 3. 8. – 12. 8. 2018 MARBURG 526,00 €
V sodelovanju s KUD CODA pripravljamo glasbeni tabor
SKUPAJ NA 440 Hz – glasbeni tabor OŠ in SŠ** od 12. – 16. let 25. 6. – 29. 6. 2018 POHORJE 184,00 €

Prijavnice in ostale informacije najdete na njihov spletni strani. Prijave zbirajo do zapolnitve prostih mest.

KRATKI OPISI TABOROV (več pa na povezavi za posamezen tabor)

Tabor ANGLEŠČINE – za tiste, ki jih zanima angleški jezik in si želijo nekoliko drugače preživeti nekaj počitniških dni ob morju. Na taboru bosta v ospredju ustvarjalnost in kreativno pisanje v izbranem tujem jeziku. Ob tem pa še spoznavanje mesta ter aktivno preživljanje počitnic. Tabor je namenjen tistim, ki si želijo veliko zabave, druženja, ustvarjanja in nepozabnih doživetij. Možnost subvencioniranja in organiziran prevoz.

 ti je bližje NEMŠČINA in potovanja– potem moraš z njimi v MARBURG. Učenje nemškega jezika ni nujno sedenje v učilnici in poslušanje predavanj, lahko je pravo potovanje, raziskovanje, zabava in druženje s prijatelji. Obiski zanimivih krajev, adrenalinske in športne dogodivščine, družabne igre in večerne zabave … pri tem pa učenje nemškega jezika steče kar nehote in povsod. Obiskali in raziskovali bomo tudi PARIZ. Možnost subvencioniranja in organiziran prevoz.

si GLASBENI TIP – potem je zate tabor SKUPAJ NA 440 Hz – glasbeni tabor, ki ga pripravlja KUD Coda v sodelovanju z ZPM Maribor. Vabljeni vsi mladi, stari med 12 in 16 let, ki imate osnovno glasbeno predznanje in ste vsaj dve leti glasbeno aktivni, saj je cilj izvedbe programa skupaj ustvariti avtorsko pesem. Zato bo mladim glasbenim ustvarjalcem ponujen pester program. Spoznali boste različne glasbene zvrsti, naučili se boste, kako prek improviziranja, skladanja aranžiranja in priprave besedila nastane avtorska pesem.

 

Za vse informacije so vam na voljo na ZPM Maribor na tel. št. 02 229-69-15 (Urša Žiger) ali po e-mailu: ursa@zpm-mb.si. Prijavnice in ostale informacije najdete na njihovi spletni strani. Prijave zbirajo do zapolnitve prostih mest.

 

(Skupno 116 obiskov, današnjih obiskov 1)
 
 
 
 
 
 
 
Dostopnost