Obvestilo za učence in starše 6., 7. in 8. r.

Spoštovani starši!

Jutri, v sredo, 3. 6. 2020, se vaši učenci ponovno vračajo v šolske klopi. Vemo, da so vas in vaše otroke razredniki že obvestili o vseh podrobnostih vračanja v šole in ukrepih, ki jih moramo pri tem upoštevati.

Jutri bodo vaše učence s tem ponovno temeljito seznanili. Vas pa prosimo, da poskrbite, da bo otrok prišel v šolo največ 10 minut pred pričetkom pouka, saj zadrževanje v avli ni dovoljeno in bodo morali učenci počakati pred šolo.

Ob vstopu v šolo morajo imeti zaščitno masko  (rutica, šal, maska) in si razkužiti roke. Posamično bodo odšli do svoje garderobne omarice, se preobuli in odšli v razred. Pred vstopom v razred si bodo ponovno razkužili roke. Garderobne omarice bomo ob pričetku pouka in popoldan tudi razkužili. Ves čas pouka pa bodo v dodeljeni matični učilnici, v kateri bo potekala tudi malica. Kosilo bo potekalo po točno določenem razporedu v jedilnici:

  • za učence 6. in 7. r. od 12.50 do 13.10
  • za učence 8. in 9. r. od 13.10 do 13.30

Učenci do kosila počakajo v matičnih učilnicah.

Glede na trenutno epidemiološko stanje v Mariboru, kjer so na OŠ Ludvika Pliberška potrdili okužbo  s Covid-19 pri enem izmed učencev, vas prosimo, da se s svojimi otroki pogovorite o upoštevanju pravil.

Veselimo se ponovnega vračanja vaših otrok v šolo in želimo za njih pripraviti varno in spodbudno učno okolje.

Vodstvo šole

(Skupno 156 obiskov, današnjih obiskov 1)
 
 
 
 
 
 
 
Dostopnost