Fotografski natečaj – rezultati 2. dela

Znani so rezultati drugega in hkrati zadnjega dela fotografskega natečaja, ki je potekal skozi celotno šolsko leto.

Druga tema je imela naslov Živalski svet. Dobili smo 29 fotografij  (8 v kategoriji fotografij narejenih s fotoaparatom in 21 v kategoriji fotografij narejenih z mobilnim telefonom). Fotografije je poslalo 5 učencev naše šole. V drugem delu fotografskega natečaja so sodelovali: Hana Kamplet Lešnik (4. a), Larisa Mihailović (6. a),  Kaja Hartman (6. a), Lucija Vanček (6. b) in Jure Antolinc (7. b).

Komisija, v sestavi Jasne Antolinc, Katice Vezjak in Andreje Cvetko, je vse fotografije temeljito pregledala ter določila zmagovalca v obeh kategorijah.

Ker je bilo v kategoriji fotografij narejenih s fotoaparatom samo 8 so vse prišle v ožji izbor. Komisija je določila prva tri mesta.

Zmagovalka fotografij narejenih s fotoaparatom je fotografija z naslovom Slinarček, avtorice Hane Kamplet Lešnik, učenke četrtega razreda.

Na drugo mesto  se je uvrstila fotografija z naslovom Imam te rad, katere avtor je Jure Antolinc.

imam_te_rad_ja

V kategoriji fotografij narejenih s fotoaparatom se je na tretje mesto uvrstila fotografija z naslovom Čebela v roži, avtorice Lucije Vanček.

cebela_v_rozi_lv

Tako kot v kategoriji fotografij narejenih s fotoaparatom je tudi v kategoriji fotografij narejenih z mobilnim telefonom komisija določila prva tri mesta.

Zmagovalna fotografija v kategoriji fotografij narejenih z mobilnim telefonom je fotografija z naslovom Izpusti me. Avtor je Jure Antolinc, učenec sedmega razreda.

izpusti_me_ja

Na drugo mesto je komisija uvrstila fotografijo z naslovom Oh, ne ljubi se mi …, katere avtorica je Larisa Mihailović.

oh_ne_ljubi_se_mi._._lm

Tretje mesto pa je zasedla fotografija z naslovom Nadzornik, avtorice Kaje Hartman.

nadzornik_kh

Avtorjem zmagovalnih fotografij ter vsem sodelujočim iskreno čestitamo.

Fotografije, ki so se uvrstile v ožji izbor bodo objavljene na TV-ju v avli šole. Prav tako si lahko vse sodelujoče fotografije ogledate na spletni strani fotograskega natečaja.

(Skupno 124 obiskov, današnjih obiskov 1)
 
 
 
 
 
 
 
Dostopnost