1. šolski dan – nekaj navodil

Dragi učenci, drage učenke, spoštovani starši,

še malo in pouk v novem šolskem letu 2022/2023 se bo pričel, in sicer v četrtek, 1. septembra 2022.

V skladu z navodili Ministrstva za šolstvo in NIJZ pričenjamo pouk po rednem šolskem programu s priporočili glede higienskih ukrepov za preprečevanje širjenja SARS-CoV-2, ki v tej fazi vključuje pravilno higieno rok in kašlja, prezračevanje in samozaščitno vedenje. V domačem okolju pa se testirajo oboleli oz. simptomatski učenci. Teste (10 na mesec) lahko s kartico zdravstvenega zavarovanja dvignete v lekarnah od 29. 8. 2022.

Prvi šolski dan pridete učenci od 2. do 9. r. pred šolo ob 8.30, kjer vas bodo sprejeli ravnateljica in razredniki. V šolo boste vstopili samostojno, v šolske prostore pa ste vabljeni še starši 2. r.

Učenci, prinesite copate, torbo oz. nahrbtnik in pisalo. Šolskih torb in pisal ne potrebujejo le prvo- in drugošolci. Učenci bodo v šoli predvidoma do 10.30. Za učence 2. in 3. razreda, ki bodo potrebovali varstvo, bo organizirano dežurno varstvo do 15. ure, zanje bomo pripravili malico.

Šolski avtobus ta dan še ne bo vozil, prevoz je urejen od 2. 9. 2022 naprej po ustaljenem voznem redu.

Dragi prvošolci, drage prvošolke, spoštovani starši,

vas pa z veseljem še prav posebej pričakujemo pri nas, in sicer ob 10. uri pred vhodom v našo šolo. Prvošolci, tudi vi prinesite copate. Za vas in vaše starše imamo pripravljen prijeten program.

Se vidimo!

Kolektiv šole

(Skupno 1.265 obiskov, današnjih obiskov 1)
 
 
 
 
 
 
 
Dostopnost