Božično-novoletni koncert

Pa smo ga dočakali in izvedli… Božično-novoletni koncert 2022, namreč. Ponovno smo se lahko zbrali v telovadnici in pripravili tradicionalni slavnostni koncert ob koncu leta. Priznamo, bili smo bolj nervozni kot leta poprej, saj do zadnjega trenutka nismo vedeli, ali nam bo (navkljub vsem boleznim) uspelo izvesti vse točke. Pa tudi kar nekaj časa Vas nismo smeli povabiti med nas, dolgo nismo imeli tako številne publike, zato nismo vedeli kaj pričakovati. Pa vendarle nam je uspelo. V organizacijo in pripravo smo vložili veliko časa, energije, truda… a izplačalo se je. Ponosni smo na učence in vse, ki so prispevali, da je koncert uspel kot smo bili vajeni nekaj let nazaj. Prav tako smo hvaležni za vse prispevke, ki ste jih namenili za našo pevsko šolo.

Lepe želje in misli sta ob koncu koncerta strnila gospa ravnateljica Mojca Kirbiš in gost večera gospod Marko Podgornik Verdev, ki je spremljal pevski zbor s klavirjem.

Kot je dejal g. Podgornik Verdev… »Če želimo biti vsak dan boljši in bolj uspešni, moramo sodelovati in se obdati s prijatelji… Največ se lahko namreč naučimo ravno drug od drugega.«

Hvala VSEM!

OŠ Rada Robiča Limbuš z organizacijsko zasedbo (G. Marić, K. Šket, K. Vezjak, T. Štiftar, J. Antolinc)

Video: snemanje in montaža Drago Soršak

Fotografije: Andreja Cvetko, Andrej Greifoner, Urban Hajnc

(Skupno 242 obiskov, današnjih obiskov 1)
 
 
 
 
 
 
 
Dostopnost