Pomembno – SPREMEMBA OPREDELITEV POSAMEZNIH NEVARNIH RELACIJ ŠOLSKIH POTI – šolski avtobus v šol. l. 2023/2024

Spoštovani!

Do brezplačnega prevoza s šolskim avtobusom so upravičeni učenci, katerih pot v šolo je opredeljena kot nevarna, ter učenci, ki so od šole oddaljeni več kot 4 km.

Nevarne relacije šoli vsako leto potrdi Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Mestne občine Maribor.

Za naslednje šolsko leto je prišlo do bistvenih sprememb, saj zaradi spremenjenega prometnega režima (cona 30) niso prometno nevarne več naslednje ulice iz Peker in dela Laznice:

Aleševa, Apostlova, Bezjakova, Cotičeva, Gačnikova, K žagi, Laznica, Lackova, Lorbekova, Mirkova, Na gorco, Pri pošti, Rožnodolska, Stegenškova, Škilanova, Šumenjakova, Ulica Antona Godca, Ul. Alojzije Marinšek, Ul. Jelenčevih, Ul. Jožeta Mlakarja, Ul. 30. maja, Ul. Markljevih, Ul. Vekoslava Špindlerja in Ul. Vlada Žigerja.

Prilagamo vam oceno opredelitve posamezne nevarne relacije za šolsko leto 2023/2024, ki smo jo prejeli od Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu MOM.

Šolski avtobus bo še naprej vozil po ustaljeni poti in postajah. Starši otrok, ki jim brezplačen prevoz ne pripada več, lahko sami uredite vozovnico za svojega otroka (mesečno ali posamezne vožnje) na blagajni glavne avtobusne postaje. Potrebovali boste potrdilo o šolanju za vašega otroka, ki ga dobite v tajništvu šole. Naročite ga lahko tudi preko elektronske pošte (o-rrlimbus.mb@guest.arnes.si).

(Visited 165 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost