Program Mini univerze za otroke od 3. do 9. razreda

Iz Filozofske fakultete Maribor smo prejeli spodnje vabilo:

Spoštovani,

s tem sporočilom bi vas želeli seznaniti s ponudbo dejavnosti Mini univerze Filozofske fakultete (MUF), ki deluje v okviru Univerze v Mariboru. MUF je univerza za otroke, na kateri  znanstveniki, zaposleni na različnih fakultetah Univerze v Mariboru, otrokom približajo znanost, spodbujajo njihovo radovednost in ponujajo odgovore na mnoga vprašanja, ki otroke zanimajo. Programi MUF lahko predstavljajo poglobitev in obogatitev vsebin s številnih predmetnih področij programa osnovne šole.

Predavanja potekajo vsak drugi petek ob petih in trajajo eno šolsko uro. Predavanja potekajo na Filozofski fakulteti univerze v Mariboru (Koroška, 160, 2000 MB) – razen treh predavanj, ki bodo potekala na daljavo in bodo odprta za vse.

V študijskem letu 2023/24 bomo izvedli 12 predavanj v živo in 3 predavanja na daljavo.

Program je predstavljen na tej povezavi, nekateri opisi se še dopolnjujejo.

Cena programa MUF 2023-2024 (15 predavanj, 12 v živo in 3 na daljavo): 90,00 EUR z vključenim 22% DDV. Popust za družine, ki vpisujejo dva ali več otrok, znaša 10%.

Vpis otrok na program MUF 2023-2024 poteka preko spletnega obrazca, ki je dosegljiv na naši spletni strani https://ff.um.si/center-za-vsezivljenjsko-izobrazevanje/muf/Otroka prijavijo starši oz. skrbniki.

(Visited 14 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost