ZPM info – pripravljamo v septembru

Iz ZPM Maribor so nam poslali naslednje sporočilo:

Pozdravljeni prijatelji mladine!

Tudi po počitnicah nadaljujemo s pestrim program aktivnosti: 

  • Vabimo tudi na redne popoldanske USTVARJALNE DELAVNICE ZPM Maribor v Domu ustvarjalnosti mladih Maribor vsak delovni dan, med 15. in 19. uro.
  • Jutri se prične nacionalni mesec skupnega branja zato vas v petek, 15. 9. 2023, ob 17.00 prijazno vabimo v Dom ustvarjalnosti mladih (Razlagova ulica 16, Maribor) NA PRAVLJIČNO URICO

Naša posebna gostja bo Mateja Vdovič, predsednica Prežihove bralne značke. Skupaj nas bo popeljala v razburljiv svet junaka z imenom Feliks, ki je imel eno veliko željo – voziti kolo! Skozi pravljico bomo skupaj odkrivali Feliksovo zgodbo, se smejali njegovim pustolovščinam in se učili o pomembnosti gibanja in zabave. Pravljična ura je posebej prilagojena starejšim otrokom v vrtcu in učencem prve triade osnovne šole. Po pravljici bomo pripravili tudi delavnico, kjer se bodo otroci lahko kreativno izrazili. Več tukaj.

Napovedujemo:

  • V Mariboru bomo v TEDNU OTROKA (2. – 7. 10. 2023) znova pripravili pester program. Podrobneje o dejavnostih v Tednu otroka bomo objavili na naši spletni strani.
  • Z novim šolskim letom je tudi čas za mlade raziskovalce. Rok za prijavo nalog na natečaj Mladi za napredek Maribora 2023 je 13. 10. 2023. Več na naši spletni strani oz na šolah.

Spomnimo: od lani lahko naši ZPM Maribor PODARITE ODSTOTEK VAŠE DOHODNINE, brez kakršnega koli stroška za vas. Nepodarjeni del vaše dohodnine sicer ostane državnemu proračunu. Kako lahko to storite je opisano tukaj.

Pridružite se nam, zabavno bo!

Zveza prijateljev mladine Maribor

Lep pozdrav,

Urša Žiger

(Visited 14 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost