Zaključna prireditev ob dnevu državnosti s podelitvijo priznanj in nagrad

V petek, 23. 6. 2023, smo na naši šoli izvedli zaključno prireditev ob dnevu državnosti s podelitvijo priznanj in nagrad, kjer smo obeležili dan državnosti in se spomnili, kaj vse smo pridobili v tem času, ko je Slovenija postala samostojna in neodvisna država.

Preden smo se odpravili na počitnice, smo obudili spomin na raznoliko dogajanje v letošnjem šolskem letu, ki je bilo polno pomembnih kulturno in športno obarvanih dogodkov, uspehov in dosežkov učencev ter novih pridobitev. Pri tem nam je na pomoč priskočila tudi umetna inteligenca.  

Kulturni program se je prepletal s številnimi glasbenimi in plesnimi točkami, kot vsako leto pa smo tudi letos prisluhnili in si ogledali, kaj so zapisali ter ustvarili naši učenci, ki so poustvarjali na literarnem in likovnem natečaju.

Gospa ravnateljica je podelila nagrade in priznanja najuspešnejšim učencem, nam namenila nekaj pomembnih misli ter nam zaželela prijetne počitnice.

Ponovno smo dokazali, kako uspešni smo in da marsikaj zmoremo. Veliko več kot umetna inteligenca! S svojimi uspehi in dosežki smo del šole, predstavljamo pa tudi del širše družbe. Kot državljani Slovenije zastopamo svojo državo na vsakem koraku, jo predstavljamo in jo s tem ohranjamo. Bodimo ponosni nase in na svojo državo.

Šolsko leto smo zaključili v prijetnem vzdušju in se odpravili na zaslužene počitnice.

Zahvaljujemo se vsem sodelujočim!

Zapisala: Barbara Papa

no images were found

(Visited 42 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost